Home » » Tavuk Bohçası

Tavuk Bohçası


Malzemeler
•  8 dilim tavuk biftek
•  2 demet semizotu
•  15 adet mantar
•  1,5 su bardağı rendelenmiş kaşar
•  2 soğan
•  2 kahve fincanı sıvıyağ
•  3 çorba kaşığı soya sosu
•  tuz
•  karabiber
Tavuk Bohçası, Tavuk Bohçası fotosu resmi
Tavuk Bohçası Tarifi
1 Semizotlarını ayıklayıp yıkayın ve incecik kıyın.
2 Soğanı rendeleyin ve bir tencerede sıvıyağla soteleyin. Semizotunu ve mantar ekleyin ve suyunu çekene kadar kavurun» Ateşten alırken soya sosu ve kaşar peynirini ekleyin ve karıştırın.
3   Alüminyum folyoyu yayın. Üzerine tavuk bifteği koyup, ortasına bir kaşık hazırladığınız harçtan yayın. Uçlarını karşılıklı ortada birleştirin. Folyoya sardıktan sonra folyonun uçlarını birleştirerek bağlayın, ters çevirin ve tepsiye yerleştirin. Diğer biftekleride aynı 1 işlemi uygulayın.
4   Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirin
5   Fırından çıkarın, folyoyu açın ve tavuk bohçalarını ikiye bölün.
6   isteğe göre pilav veya salatayla servis yapın.

0 yorum:

Yorum Gönder

--Bu alandanda yorum yapabilirsiniz--

Daha önce yaptığınız tariflerle ile ilgili yorum yaparsanız, tarifi yapmak isteyenler bilgi sahibi olabilirler.

Blogger tarafından desteklenmektedir.